Kontakt och medlemsskap

Du hittar Lunds Schackförbund på Fysikervägen 456 i centrala Lund.

Öppettider

Dagligen Seniorer/Elit 12-19
Juniorer 15-19

Eller ring oss på eller maila kontakt@LSF.se

Du är välkommen oavsett spelerfarenhet eller någonting annat, vi tycker alltid att det är väldigt roligt med nya ansikten i lokalen. Vi har också ett mycket uppskatat caifé dit många ständigt kommer för att helt enkelt ta en kaffe!

Bli Medlem!

Som medlem i Lunds schackförbund får du förutom möjlighet att lära dig enormt mycket om schack i en av Sveriges mest klassiska schacksällskap, också spela gratis på de träningstillfällen som ges (detta gäller inte kurserna), Tidskriften För Schacken i tiden helt gratis, kostnadsfria regelbundna tävlingar, föreläsningar, seminarier och andra evenemang. Du får dessutom upp till 20 % rabatt i schackbutiken i lund, möjlighet att delta i julfest, midsommarfest samt deltaga vid utlandsresor och en del andra arrangemang.

Avgiften för att bli medlem är samma oavsett spelare och det är en årsavgift på 1000 kronor/året. För att bli medlem mailar du medlem@LSF.se så får du info om hur betalning går till och annan information om planerade events under året. Du kommer också att få regelbundna informationsbrev i vilka all ny info ständigt uppdateras för att du på ett så bra sätt som möjligt ska kunna hänga med i planeringen!