Kurser

Vill du komma igång med att spela schack och vara med i en av Sveriges äldsta och mest uppskattade förbund för detta? Då är du mer än välkommen till Lunds Schackförbund där du får möjlighet att utveckla ditt spelande i en mycket trevlig miljö där det aldrig är svårt att hitta en plats.

Vi har kurser för olika nivåer av spelare och de mest populära är kurserna för nybörjarjuniorer samt seniorer, vi har också en mindre grupp med elitspelare.

Tider

Juniorkurserna hålls på måndagar och fredagar 17.30-19 och seniorkurserna hålls på onsdagar kl 15-16.30. Gällande juniorerna går det bra att endast delta vid ett av dessa tillfällen och det blir därför så klart en lägre deltagaravgift. Elitspelargruppen spelar på torsdagar och lördagar mellan 15-19. Det kommer också hållas föräldraträning denna säsong vilket är ett nytt men nyttigt inslag för att juniorspelare på ett så bra sätt som möjligt ska kunna träna även hemma.

Tränare

Tränare för juniorerna är Agda Gullbrink som är ny på fältet men med en stor erfarenhet av elitspelande. Seniorkurserna hålls av Louis Clark Kalmberg som vanligt och elitträningen står Bernt Berntsson & nytillskottet Alexander Maulersson, som även han har meriter av storspelande inom USC i San Diego.

Kurstart/kostnad

Kurssäsongen drar igång 21 Januari med ett sommaruppehåll från 1 juni – 20 augusti och pågår sedan till strax före jul.
Kostnad för 1 kurstillfälle/veckan är 1300 kr, för 2 kurstillfällen är kostnaden 2000 kr. Du har som ny deltagare 2 gratis tillfällen att gå på för att känna av stämmningen. Kursavgiften sätts in på BG 48447884-44499 senast 20 Januari.

Väldigt få av våra nya spelare väljer dock en annan klubb efter att ha känt på den höga stämmning som sker här.